Kliknite i Provjerite stanje bodova:

PROVJERA STANJA BODOVA

Newsletter

Upišite se na mailing listu i putem e-maila primajte obavijesti.

Pratite nas na Facebooku

Arhiva

PRIJEDLOG IZMJENA I DOPUNA PRAVILNIKA O POSTUPKU UPISA O REGISTRE HRVATSKE KOMORE PRIMALJA

Poštovane/i,

radi ostvarivanja cilja savjetovanja sa zainteresiranom javnošću  koji proizlazi iz odredaba Zakona o pravu na pristup informacijama, objavljuje se Prijedlog Izmjena i dopuna Pravilnika o postupku upisa o registre Hrvatske komore primalja.

Sukladno članku 11. stavak 2. Zakona o pravu na pristup informacijama u nastavku dajemo obrazloženje Prijedloga Izmjena i dopuna Pravilnika.

Hrvatska komora primalja odlučila je izraditi Prijedlog Izmjena i dopuna Pravilnika o postupku upisa o registre Hrvatske komore primalja budući da su se pojavili novi slučajevi koje prema mišljenju predlagača zahtijevaju drugačije rješavanje.

Članci koji su u novom Pravilniku mijenjani:

Člankom 2. stavka 7. predviđeni su slučajevi kada primalje moraju pristupiti provjeri znanja, a rok u kojem moraju pristupi provjeri znanja,  kada da se po uspješnom završetku temeljnog obrazovanja nisu učlanila u Komoru, smanjen je na 1 ( slovima : jednu) godinu.

Ovim putem pozivamo sve zainteresirane koji žele dostaviti svoje prijedloge, primjedbe i komentare na predloženi tekst Izmjena i dopuna Pravilnika o postupku upisa u registre Hrvatske komore primalja da to učine do 01.lipnja 2017. godine  na e-mail adresu: komora@komora-primalja.hr  s naznakom „Primjedbe na Izmjene i dopune Pravilnika o postupku upisa u registre Hrvatske komore primalja".