Kliknite i Provjerite stanje bodova:

PROVJERA STANJA BODOVA

Newsletter

Upišite se na mailing listu i putem e-maila primajte obavijesti.

Pratite nas na Facebooku

Arhiva

PRAVILNIK O POSTUPKU I UVJETIMA ZA PRIZNAVANJE INOZEMNIH STRUČNIH KVALIFIKACIJA

Poštovane/i,

radi ostvarivanja cilja savjetovanja sa zainteresiranom javnošću  koji proizlazi iz odredaba Zakona o pravu na pristup informacijama, objavljuje se Prijedlog Pravilnika o postupku i uvjetima za priznavanje inozemnih stručnih kvalifikacija.

Sukladno članku 11. stavak 2. Zakona o pravu na pristup informacijama u nastavku dajemo obrazloženje Prijedloga ovog Pravilnika.

Pravilnikom o postupku i uvjetima za priznavanje inozemnih stručnih kvalifikacija propisan je postupak pokretanja priznavanja, potrebna dokumentacija, tko provodi postupak priznavanja inozemne stručne kvalifikacije u Hrvatskoj komori primalja te postupak donošenja rješenja.

Ovim putem pozivamo sve zainteresirane koji žele dostaviti svoje prijedloge, primjedbe i komentare na predloženi tekst Pravilnika o postupku i uvjetima za priznavanje inozemnih stručnih kvalifikacija da to učine do 07. lipnja 2017. godine  na e-mail adresu: komora@komora-primalja.hr  s naznakom „Primjedbe na prijedlog Pravilnika o postupku i uvjetima za priznavanje inozemnih stručnih kvalifikacija.“