Kliknite i Provjerite stanje bodova:

PROVJERA STANJA BODOVA

Newsletter

Upišite se na mailing listu i putem e-maila primajte obavijesti.

Pratite nas na Facebooku

Arhiva

PRAVILNIK O IZDAVANJU DUPLIKATA ODOBRENJA ZA SAMOSTALAN RAD (LICENCE) I/ILI RJEŠENJA O IZDAVANJU/OBNAVLJANJU ODOBRENJA ZA SAMOSTALAN RAD (LICENCE) U SLUČAJU GUBITKA, OTUĐENJA, OŠTEĆENJA ILI UNIŠTENJA

Poštovane/i,

radi ostvarivanja cilja savjetovanja sa zainteresiranom javnošću koji proizlazi iz odredaba Zakona o pravu na pristup informacijama, objavljuje se Prijedlog Pravilnika o izdavanju duplikata Odobrenja za samostalan rad (licence) i/ili Rješenja o izdavanju/obnavljanju Odobrenja za samostalan rad (licence) u slučaju gubitka, otuđenja, oštećenja ili uništenja.

Sukladno članku 11. stavak 2. Zakona o pravu na pristup informacijama u nastavku dajemo obrazloženje Prijedloga ovog Pravilnika.

Prijedlog Pravilnika o izdavanju duplikata Odobrenja za samostalan rad (licence) i/ili Rješenja o izdavanju/obnavljanju Odobrenja za samostalan rad (licence) u slučaju gubitka, otuđenja, oštećenja ili uništenja propisuje postupak izdavanja duplikata u slučaju gubitka, otuđenja, oštećenja ili uništenja javnih isprava koje izdaje Hrvatska komora primalja u upravnom postupku.

Ovim putem pozivamo sve zainteresirane koji žele dostaviti svoje prijedloge, primjedbe i komentare na predloženi tekst Pravilnika o izdavanju duplikata Odobrenja za samostalan rad (licence) i/ili Rješenja o izdavanju/obnavljanju Odobrenja za samostalan rad (licence) u slučaju gubitka, otuđenja, oštećenja ili uništenja da to učine do 30. lipnja 2017. godine  na e-mail adresu: komora@komora-primalja.hr s naznakom „Primjedbe na prijedlog Pravilnika o izdavanju duplikata Odobrenja za samostalan rad (licence) i/ili Rješenja o izdavanju/obnavljanju Odobrenja za samostalan rad (licence) u slučaju gubitka, otuđenja, oštećenja ili uništenja.“