Kliknite i Provjerite stanje bodova:

PROVJERA STANJA BODOVA

Newsletter

Upišite se na mailing listu i putem e-maila primajte obavijesti.

Pratite nas na Facebooku

Arhiva

Prijedlog Izmjena i dopuna Odluke o upisnini te načinu utvrđivanja i visini iznosa članarine za članove Hrvatske komore primalja

Poštovane/i,

radi ostvarivanja cilja savjetovanja sa zainteresiranom javnošću koji proizlazi iz odredaba Zakona o pravu na pristup informacijama, objavljuje se prijedlog Izmjena i dopuna Odluke o upisnini te načinu utvrđivanja i visini iznosa članarine za članove Hrvatske komore primalja.

Sukladno članku 11. stavku 2. Zakona o pravu na pristup informacijama u nastavku dajemo obrazloženje prijedloga Izmjena i dopuna Odluke o upisnini te načinu utvrđivanja i visini iznosa članarine za članove Hrvatske komore primalja.

Hrvatska komora primalja odlučila je izraditi prijedlog navedenih izmjena i dopuna kako bi uskladila Odluku o upisnini te načinu utvrđivanja i visini iznosa članarine za članove Hrvatske komore primalja s drugim aktima Komore te kako bi propisala iznos članarine za primalje koje su nosioci privatne prakse, grupne prakse, zdravstvene ustanove ili trgovačkog društva koje obavlja djelatnost primaljstva.

Ovim putem pozivamo sve zainteresirane koji žele dostaviti svoje prijedloge, primjedbe i komentare na predloženi tekst Izmjena i dopuna Odluke o upisnini te načinu utvrđivanja i visini iznosa članarine za članove Hrvatske komore primalja da to učine do 08. rujna 2017. godine  na e-mail adresu: komora@komora-primalja.hr s naznakom „Primjedbe na prijedlog Izmjena i dopuna Odluke o upisnini te načinu utvrđivanja i visini iznosa članarine za članove Hrvatske komore primalja.“