Kliknite i Provjerite stanje bodova:

PROVJERA STANJA BODOVA

Newsletter

Upišite se na mailing listu i putem e-maila primajte obavijesti.

Pratite nas na Facebooku

Arhiva

Prijedlog Izmjena i dopuna Pravilnika o postupku upisa u registre Hrvatske komore primalja

Poštovane/i,

radi ostvarivanja cilja savjetovanja sa zainteresiranom javnošću koji proizlazi iz odredaba Zakona o pravu na pristup informacijama, objavljuje se prijedlog Izmjena i dopuna Pravilnika o postupku upisa u registre Hrvatske komore primalja.

Sukladno članku 11. stavku 2. Zakona o pravu na pristup informacijama u nastavku dajemo obrazloženje prijedloga Izmjena i dopuna Pravilnika o postupku upisa u registre Hrvatske komore primalja.

Hrvatska komora primalja odlučila je izraditi prijedlog navedenih izmjena i dopuna kako bi uskladila Pravilnik o postupku upisa u registre Hrvatske komore primalja s drugim aktima Komore te kako bi propisala slučajeve u kojima se ispis iz registra Komore obavlja po službenoj dužnosti i na koji način.

Ovim putem pozivamo sve zainteresirane koji žele dostaviti svoje prijedloge, primjedbe i komentare na predloženi tekst Izmjena i dopuna Pravilnika o postupku upisa u registre Hrvatske komore primalja  da to učine do 08. rujna 2017. godine  na e-mail adresu: komora@komora-primalja.hr s naznakom „Primjedbe na prijedlog Izmjena i dopuna Pravilnika o postupku upisa u registre Hrvatske komore primalja.“