Kliknite i Provjerite stanje bodova:

PROVJERA STANJA BODOVA

Newsletter

Upišite se na mailing listu i putem e-maila primajte obavijesti.

Pratite nas na Facebooku

Arhiva

Prijedlog Pravilnika o radu radne skupine za primaljsku praksu

Poštovane/i,

radi ostvarivanja cilja savjetovanja sa zainteresiranom javnošću koji proizlazi iz odredaba Zakona o pravu na pristup informacijama, objavljuje se prijedlog Pravilnika o radu radne skupine za primaljsku praksu. 

Sukladno članku 11. stavku 2. Zakona o pravu na pristup informacijama u nastavku dajemo obrazloženje o prijedlogu Pravilnika o radu radne skupine za primaljsku praksu.

Hrvatska komora primalja odlučila je izraditi prijedlog Pravilnika o radu radne skupine za primaljsku praksu kako bi jasno propisala sastav, način imenovanja, nadležnosti i način rada Radne skupine za davanje mišljenja o opravdanosti osnivanja, proširenja ili promjene djelatnosti, te promjene sjedišta privatne prakse, grupne prakse, zdravstvene ustanove i trgovačkog društva za obavljanje djelatnosti primaljstva.

Ovim putem pozivamo sve zainteresirane koji žele dostaviti svoje prijedloge, primjedbe i komentare na predloženi tekst Pravilnika o radu radne skupine za primaljsku praksu da to učine do 29. listopada 2017. godine  na e-mail adresu: komora@komora-primalja.hr s naznakom „Primjedbe na prijedlog Pravilnika o radu radne skupine za primaljsku praksu.