Kliknite i Provjerite stanje bodova:

PROVJERA STANJA BODOVA

Newsletter

Upišite se na mailing listu i putem e-maila primajte obavijesti.

Pratite nas na Facebooku

Arhiva

Izmjene i dopune Pravilnika o provjeri znanja

Poštovane/i,
radi ostvarivanja cilja savjetovanja sa zainteresiranom javnošću koji proizlazi iz odredaba Zakona o pravu na pristup informacijama, objavljuje se Prijedlog Izmjena i dopuna Pravilnika o provjeri znanja. 
Sukladno članku 11. stavak 2. Zakona o pravu na pristup informacijama u nastavku dajemo obrazloženje Prijedloga Izmjena i dopuna Pravilnika.

Hrvatska komora primalja odlučila je izraditi Prijedlog Izmjena i dopuna Pravilnika o provjeri znanja budući su se pojavili novi slučajevi koje prema mišljenju predlagača zahtijevaju drugačije rješavanje.

Hrvatska komora primalja odlučila je izraditi prijedlog Izmjena i dopuna Pravilnika o provjeri znanja te se u članke 9. st. 4, čl. 14. st. 8 i čl. 15. st. 1. dodaje, da će Povjerenstvo za stručna pitanja i trajno usavršavanje donijeti odluku o obustavi postupka kako ne bi došlo do nedoumica prilikom rješavanja i donošenja odluka u slučajevima propisanim navedenim člancima.

Ovim putem pozivamo sve zainteresirane koji žele dostaviti svoje prijedloge, primjedbe i komentare na predloženi tekst Prijedloga Izmjena i dopuna Pravilnika o provjeri znanja da to učine do ­­­­­­­­10.10.2018. godine  na e-mail adresu: komora@komora-primalja.hr  s naznakom „Primjedbe na Izmjene i dopune Pravilnika o provjeri znanja“.

PRAVILNIK (pdf, 272.58 KB)
IZVJEŠĆE (pdf, 453.61 KB)