Kliknite i Provjerite stanje bodova:

PROVJERA STANJA BODOVA

Newsletter

Upišite se na mailing listu i putem e-maila primajte obavijesti.

Pratite nas na Facebooku

Arhiva

PRIJEDLOG PRAVILNIKA O DOPUNI PRAVILNIKA O POSTUPKU UPISA U REGISTAR HRVATSKE KOMORE PRIMALJA

Poštovane/i,

radi ostvarivanja cilja savjetovanja sa zainteresiranom javnošću koji proizlazi iz odredaba Zakona o pravu na pristup informacijama, objavljuje se Prijedlog Pravilnika o dopuni Pravilnika o postupku upisa u Registre Hrvatske komore primalja.

Sukladno članku 11. stavku 2. Zakona o pravu na pristup informacijama u nastavku dajemo obrazloženje Prijedloga Pravilnika o dopuni Pravilnika o postupku upisa u Registre Hrvatske komore primalja.

Hrvatska komora primalja odlučila je izraditi Prijedlog Pravilnika o dopuni Pravilnika o postupku upisa u Registre Hrvatske komore primalja za nove slučajeve koji nisu regulirani postojećim Pravilnikom o postupku upisa u Registre Hrvatske komore primalja.

Članak koji se dopunjuje u Pravilniku je:

Člankom 3. stavkom 3. predviđa se da ukoliko je primalji, primalji-asistentici, primaljskom asistentu, prvostupniku/ci primaljstva odnosno magistru/magistri primaljstva priznata inozemna stručna kvalifikacija prema općem sustavu priznavanja, isti/a je dužan/na položiti Ispit Provjere znanja koji se provodi sukladno Pravilniku o provjeri znanja Hrvatske komore primalja da bi isti/a stekao/la pravo upisa u Registar Hrvatske komore primalja.

Ovim putem pozivamo sve zainteresirane koji žele dostaviti svoje prijedloge, primjedbe i komentare na predloženi tekst Prijedloga Pravilnika o dopuni Pravilnika o postupku upisa u Registre Hrvatske komore primalja da to učine do 08. prosinca 2019. godine  na e-mail adresu: komora@komora-primalja.hr  s naznakom „Primjedbe na Prijedlog Pravilnika o dopuni Pravilnika o postupku upisa u Registre Hrvatske komore primalja“.