Kliknite i Provjerite stanje bodova:

PROVJERA STANJA BODOVA

Newsletter

Upišite se na mailing listu i putem e-maila primajte obavijesti.

Pratite nas na Facebooku

Arhiva

Prijedlog Pravilnika o izboru predsjednika, zamjenika predsjednika i predstavnika Područnih vijeća

Poštovane/i,

radi ostvarivanja cilja savjetovanja sa zainteresiranom javnošću koji proizlazi iz odredaba Zakona o pravu na pristup informacijama, objavljuje se Prijedlog Pravilnika o izboru predsjednika, zamjenika predsjednika i predstavnika Područnih vijeća.

Sukladno članku 11. stavku 2. Zakona o pravu na pristup informacijama u nastavku dajemo obrazloženje Prijedloga Pravilnika o izboru predsjednika, zamjenika predsjednika i predstavnika Područnih vijeća.

Hrvatska komora primalja odlučila je izraditi Prijedlog novog Pravilnika o izboru predsjednika, zamjenika predsjednika i predstavnika Područnih vijeća iz razloga pojednostavljenja samog postupka izbora, predviđanja rješavanja pojedinih situacija koje prethodnim Pravilnikom nisu bile regulirane te prihvaćanja pojedinih prijedloga Ministarstva zdravstva.

Ovim putem pozivamo sve zainteresirane koji žele dostaviti svoje prijedloge, primjedbe i komentare na predloženi tekst Pravilnika o izboru predsjednika, zamjenika predsjednika i predstavnika Područnih vijeća da to učine do 20. prosinca 2019. godine  na e-mail adresu: komora@komora-primalja.hr s naznakom „Primjedbe na Pravilnik o izboru predsjednika, zamjenika predsjednika i predstavnika Područnih vijeća.“