Kliknite i Provjerite stanje bodova:

PROVJERA STANJA BODOVA

Newsletter

Upišite se na mailing listu i putem e-maila primajte obavijesti.

Pratite nas na Facebooku

Arhiva

Prijedlog Pravilnika o radu Povjerenstva za stručni nadzor i kontrolu kvalitete Hrvatske komore primalja

Poštovane/i,

radi ostvarivanja cilja savjetovanja sa zainteresiranom javnošću koji proizlazi iz odredaba Zakona o pravu na pristup informacijama, objavljuje se Prijedlog Pravilnika o radu Povjerenstva za stručni nadzor i kontrolu kvalitete Hrvatske komore primalja.

Sukladno članku 11. stavku 2. Zakona o pravu na pristup informacijama u nastavku dajemo obrazloženje Prijedloga Pravilnika o radu Povjerenstva za stručni nadzor i kontrolu kvalitete Hrvatske komore primalja.

Hrvatska komora primalja odlučila je izraditi Prijedlog Pravilnika o radu Povjerenstva za stručni nadzor i kontrolu kvalitete Hrvatske komore primalja kako bi se jasno propisalo sadržaj, uvjeti i način rada Povjerenstva za stručni nadzor i kontrolu kvalitete Hrvatske komore primalja .

Ovim putem pozivamo sve zainteresirane koji žele dostaviti svoje prijedloge, primjedbe i komentare na predloženi tekst Prijedloga Pravilnika o radu Povjerenstva za stručni nadzor i kontrolu kvalitete Hrvatske komore primalja da to učine do 20. prosinca 2019. godine  na e-mail adresu: komora@komora-primalja.hr s naznakom „Primjedbe na Pravilnik o radu Povjerenstva za stručni nadzor i kontrolu kvalitete Hrvatske komore primalja.“